Kurser

Kurser af én til syv dages varighed er en af de vigtigste kerneydelser, Platonopolis tilbyder. For det første tilbydes kurser, som på grundlag af en fortolkning af et klassisk værk præsenterer en filosof som fx Kierkegaard eller Nietzsche. For det andet er der kurser, som med udgangspunkt i politisk filosofi fokuserer på samfundsanliggender som fx "Europas fremtid" eller "Den fjerde industrielle revolution, disruption og singularitet". Platonopolis har mere end 20 år erfaring med udbud af sådanne kurser, bl.a. til DA, LO, Folkeuniversitetet - og universiteterne i København, Roskilde og Århus. 

Pacentro-seminarerne

Siden 2017 har Platonopolis afholdt kursus-virksomhed for danskere i Abruzzo nær Rom. Om kurser i 2019 se: "Pacentro-seminarer

Konventum

Fra 2021 begynder Platonopolis at afholde kurser på Konventum nær Helsingør.

Folkeuniversitetet

Platonopolis har igennem en lang årrække haft et godt samarbejde med Folkeuniversitetet.

Aktivitetet i 2019 og 2020, se:

Folkeuniversitetet

International Kierkegaard Seminars

The International Kierkegaard Seminars were founded by Poul Lübcke in 2000 at The University of Copenhagen as a forum for philosophical Kierkegaard research based on Socratic principles: Dialogue, irony and an openness to different paradigms. They now continue within the framework of Platonopolis starting with the first seminar in Italy during the summertime 2020   reading The Sickness Onto Death:


https://www.platonopolis.eu/international-kierkegaard-seminars/

ITALIENSK-KURSUS I PACENTRO

22.9.-29.9.2020

Hér

Kurset ledes af Alessandra Sicuro, der er italiener med mere end 20 års erfaring med undervisning og formidling af italiensk sprog og kultur.

Se: https://cms.platonopolis-dk.webnode.dk/italienskkurser/